Siirry pääsisältöön

"sekasorto"

Kaaos on vallannut elämäni ja mieleni.
Vienyt minut mukanaan keskelle tornadoa.
Kaikki on yhtä isoa sotkua.
Ihmissuhteet ovat likaisia sukkia lattialla, joista yli puolet ovat jo varmaankin kadonneet tai ainakin niin rikki, ettei niitä pysty korjaamaan, eikä niillä tee enää yhtään mitään.
Elämän tavat näkyvät pitsalaatikko-vuorena pöydälläni ja puolityhjinä kahvikuppeina sänkyni vieressä.
En jaksa pukea ylleni, en halua katsoa peiliin. Tiedän näyttäväni kauhealta katsomattakin.
Ei kiinnosta mikään.
Mikään ei tunnu miltään.
Ei mikään.
Ainakaan hyvältä, siitä olen varma.
Vaikkei mikään tunnu miltään, kaikki silti ahdistaa ja saa minut nielemään tyhjää.
En halua syödä, en halua nukkua. En halua olla hereillä, enkä myöskään halua olla selvinpäin. En halua olla humalassa, en halua olla kuoseissa. En halua hoitaa asioita, en halua hoitaa itseäni.
Minulla ei ole voimia.
Aurinko paistaa sälekaihtimien raosta kaaoksen valtaamaan huoneeseeni. Se saa minut vittuuntumaan entistä enemmän.
Haluan olla yksin pimeässä, mutta samaan aikaan toivon jonkun tarttuvan kädestäni ja rahaavansa minut ulos.
Auttavan, olevan läsnä.
Mutta sitten taas muutan mieleni.
En kykene näkemään ystäviäni, koska en jaksa lähteä ulos. En jaksa avata viestejä tai vastata niihin. Kun joku soittaa, painan vain punaista. En halua puhua...
Etäännyn kaikista ja kaikesta. Minulta kysytään käytöksestäni, mutten kykene kertomaan totuutta. Valehtelen olevani kiireinen ja pahoittelen. Lupailen, että pian nähdään ja tehdään kaikkea. Lupailen turhaan.
Olen liian väsynyt.
Väsynyt olemaan.
Pelkään maailmaa, joka odottaa oven takana. En halua mennä ulos. En halua olla sisällä. En halua olla missään.
Olenko ainut, joka tuntee näin?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

#10 deadline 2.0

 oon ahtaalla, claustrophobisesti oman pääni sisällä. deadline, deadline, deadline. kun avaan läppärin, mielessäni toistuu Harry Potterin kohtaus, jossa kirjeitä sinkoilee joka suunnasta. mutta ne eivät ole kirjeitä, vaan esseitä, tehtäviä, kursseja, vaatimuksia ja teams- kokouksia. tunnen räjähtäväni. tuijotan ruutua, jossa lepää 30 sivuinen oppimismateriaali ja vähintään kaksin verroin tehtäviä. en pysty sisäistää yhtään näkemistäni sanoista. tuntuu kuin lukisin hepreaa. kalloni sisään, takaraivooni, on tatuoitu päivämääriä ja numeroita, jotka kuvaavat palautuksia ja opintopisteitä. töitä, töitä, töitä. lisää ja lisää ja lisää. kofeiini ja nikotiini pitävät minut hengissä kun raahaudun oman henkilökohtaisen Saharani läpi.  Kangastuksia, jotka näyttävät ystäviltäni tai perheeltäni.  kun pääsen kohdalle, ne katoavat ja tilalla on vain lisää tehtäviä, uusia kursseja ja uusia deadlaineja.

"miksi olen näin sairas"

"hei mutsi, mä en oo syöny mun lääkkeitä" jep. sen takia pääni on taas niin helvetin sekaisin, ettei ajatuksia erota edes taskulampulla etsien toisistaan äänet kertovat kuinka minun olisi pitänyt hypätä keskustaan ajavan bussin alle tärisen ahdistuksesta kylmästä pahasta olosta kotiovella en kykene enää peittämään tuskaani hymyn taakse kyyneleet valuvat poskilleni tahtomattani romahdan sängylle en kykene pitämään itseäni enää kasassa olen ihan vitun paskana ilman syytä taas en omista ruokahalua en omista itsetuntoa haluan paastota kymmenen vuotta ja katsoa sitten itseäni taas peilistä ehkä siellä silloin olisi vastassa se tulitikkutyttö, jota olen etsinyt vääristä paikoista joka päivä siitä päivästä lähtien, kun sairastuin ensimmäiseen diagnoosiini miksen pysty pitämään pääni tasapainoa yllä miksi se on niin vitun vaikeaa vain ottaa lääkkeet aamulla miksen jumalauta voi muistaa yhtä pientä pilleriä suuhuni ennen kuin lähden kouluun ahdistaa i